Geluk in n tuk

Völ geluk in n tuk,
Met enorme oorverdovende knallen werd 2012 uitgeluid en 2013 verwelkomt.
Ach, ondanks de crisis waarin wij ons bevinden vonden de minder draagkrachtigen het toch nodig om voor maar liefst 70!!! miljoen de lucht in te steken. Wat vreselijk zonde van het geld. Ach doodzonde.
En de vuurwerkramp in 2000? hoezo? wat bedoel u, welke vuurwerkramp? Jammer dat hier dus niets van geleerd is.
Gelukkig hebben onze honden het vreselijke geknal redelijk doorstaan. Robin, onze oudste teckel bleef gewoon doorslapen en gaf geen kick. Pascal daartegen, onze jongste teckel nu 9 mnd, was wel een beetje onrustig, maar raakte gelukkig niet in paniek. Mijn geheim is, en daar  reageren je honden heel erg op, bij onverwachte knallen net doen alsof je niets hebt gehoord en gewoon doorgaan met dat waar je mee bezig bent. Dit consequent volhouden geeft grootste kans op succes. Onze Robin reageert dus niet op vuurwerk en ik verwacht dat onze kleine Pascalletje volgend oud en nieuw op de zelfde wijze zal reageren.
Tijdens de kerst ontdekte mijn man Marcel dat wij een lek hadden in onze waterleiding en dat het lek ergens onder de vloer zat. Nadat wij er een installateur erbij hadden gehaald constateerde hij dat het lek dus ergens onder de vloer van het toilet zat. Eerst moest Marcel een gat maken in de keukenvloer. Dit zette dus geen zoden aan de dijk, de installateur constateerde dat dus het lek onder de betonnen vloer van het toilet zat. Dus de installateur met een grote trilhamer aan de slag en de vloer (gedeeltelijk) eruit. Het lek is inmiddels gedicht. Wij hebben weer stromend water, kunnen weer gebruik maken van ons (2-de) toilet in de badkamer.
In het nieuwe jaar een aannemer bellen en de schade laten reparen.
Völ geluk in n tuk*
*voor wie niet weet wat dit betekend: völ geluk in n tuk is Twents en betekend Gelukkig Nieuwjaar.

Geef een antwoord